Thursday, June 28, 2012


STORY OF INJUSTICE:
The mean of pay of Loco Pilot (Pass) is {(9300 + 34800) / 2} + 4200 = Rs 26250/- The 30% pay element is Rs.7875/-.
One LP Passenger undergoing training for one month will get 30 x 270= Rs.8100 as ALKM

So what is the TA portion in that:
8100-7875=RS.225/-
Whether this is JUSTIFIED ?
One Station Master in 4200 GP, who is undergoing training, will get 30 x 425=12750/- as TA.

2 comments:

Y.K.RAMESH BABU said...

It is very shame on the part of trade unions for making such a huge injustice to the RUNNING STAFF

Y.K.RAMESH BABU said...

It is very shame on the part of trade unions for making such a huge injustice to the RUNNING STAFF

Welcome To AILRSA....

Visitors

Admin Area

Blog Archive

AILRSA 1970 - . Powered by Blogger.

Follow by Email

Are You Satisfied with 7th Pay commission ?

Popular Posts

Recent Posts

Text Widget

Followers

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------